Home
De verkiezing
Categorieën
Motiveer je klant
Leer van je klant
Als je wint
Nieuws
Contact
Winnaars
Planning
Blijf op de hoogte
Partners

Veel gestelde vragen

FAQ

1. Wat is de looptijd van de verkiezingen?

De verkiezing loopt van 8 april tot en met 27 mei 2021. Gedurende deze periode kunnen consumenten hun beoordeling geven over ('stemmen op') de deelnemende folders. Bekijk de volledige planning.

2. Hoe moet ik mijn folder aanmelden?

Je kunt je folder aanmelden via de aanmeldmodule op deze website. Mocht dit niet lukken, dan kun je jouw folder aanmelden via info@bestefolderawards.nl. De vijftig folders met de grootste naamsbekendheid (onderzoek Q&A, januari 2019) worden automatisch in de vragenlijst meegenomen.

3. Hoe krijg ik voldoende beoordelingen?

Door consumenten actief op te roepen om op jouw folder te stemmen, zorg je voor voldoende beoordelingen. Hiervoor kun je het promotiemateriaal gebruiken dat beschikbaar wordt gesteld. Dit materiaal kun je gebruiken voor bijvoorbeeld online banners, posters of in de folder zelf. Ook kun je een zogenoemde directe link opvragen. Via deze link kunnen consumenten direct op je folder stemmen. Je kunt deze link bijvoorbeeld achter een online banners plaatsen. De link ziet er als volgt uit: www.bestefolderawards.nl/jouwfolder.

4. Als ik meer stemmen heb, maak ik dan een grotere kans om te winnen?

Ja, bij meer stemmen is de aftrek (correctie) op het eindcijfer kleiner. Dit is omdat een groter aantal stemmen betrouwbaarder is. Daarom is het van belang campagne te voeren, omdat bij meer beoordelingen de correctie lager zal uitvallen en het uiteindelijk gecorrigeerde cijfer hoger zal zijn. Hieronder een voorbeeld van wat de invloed van het aantal beoordelingen is op de correctiefactor en het gecorrigeerde cijfer.

  Gewogen cijfer Aantal beoordelingen Correcties Gecorrigeerde cijfers
Folder A 7,25 800 0,31 6,94
Folder B 7,25 900 0,29 6,96
Folder C 7,25 1.000 0,28 6,97
Folder D 7,25 1.250 0,25 7,00
Folder E 7,25 1.500 0,23 7,02
Folder F 7,25 2.000 0,2 7,05
Folder G 7,25 3.000 0,16 7,09

5. In welke categorieën worden prijzen uitgereikt?

Als er voldoende genomineerden (minimaal twee) per categorie zijn, zal de prijs in elke categorie uitgereikt worden. Bekijk het overzicht van de categorieën waarin folderaars kans maken op de prijs.

6. Wanneer worden de prijzen uitgereikt?

De datum van de uitreiking vind je terug in de planning.

7. Hoe worden de winnaars bepaald?

De winnaars zullen tot stand komen op basis van de beoordelingen die in de periode van 8 april tot en met 27 mei 2021 worden gegeven. Degenen met de hoogste eindcijfers - na correctie - zijn de winnaars. Heb je vragen over de methode of de verkiezing? Neem dan contact met ons op.

8. Zijn er kosten verbonden aan deelname?

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan de verkiezing.

STAAT JE ANTWOORD ER NIET BIJ?

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Wordt jouw vraag hier niet behandeld, dan kun je ons een e-mail sturen. Wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.